Güncel Haberler

16 ilde terör operasyonu! Onlarca gözaltı var

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, “Aziz milletimizin bilmesini isterim ki, hiçbir teröriste göz yummayacağız. Güvenlik güçlerimizin üstün gayretleriyle mücadelemiz devam edecektir. Milletimizin huzuru, birlik ve beraberliği için son terörist etkisiz hale getirilene kadar kararlılıkla.” dedi.

Bakan Yerlikaya, Emniyet Genel Müdürlüğü, TEM Daire Başkanlığı ve İstihbarat Daire Başkanlığı koordinasyonunda, Adana, Antalya, Batman, Diyarbakır, Elazığ, Gaziantep, Hakkari, İzmir il emniyet müdürlüklerinin Terörle Mücadele Şube Müdürlüklerine, İstanbul, Karaman, Mersin, Muş, Şanlıurfa, Şırnak, Tunceli Van'da bölücü terör örgütüne yönelik Bozdoğan-42 operasyonlarının gerçekleştirildiğini belirtti.

58 ŞÜPHELİ YAKALANDI

Operasyonlarda 58 şüphelinin yakalandığını bildiren Yerlikaya, şöyle konuştu:

“Şüphelilerin geçmişte bölücü terör örgütü bünyesinde faaliyet gösterdiği, terör örgütü adına işbirliği yaptığı, bölücü terör örgütü propagandası yaptığı, yasa dışı yürüyüş ve gösterilere katıldığı, güvenlik güçlerine molotof kokteyli, taş ve havai fişeklerle saldırdığı ve Terör örgütünün dış örgütünün parçası olmak.” “Örgüte faaliyet göstererek maddi destek sağladıkları ve nihai hapis cezasıyla arandıkları tespit edildi.”

2

Yerlikaya, operasyonlar sonucunda ruhsatsız tüfekler, çok sayıda örgütsel belge ve dijital materyale el konulduğunu belirterek, operasyonları yürüten polis teşkilatını tebrik etti.Bu içerik Devrim Karadağ tarafından yayınlanmıştır.

Mynet Youtube
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
İYİ'den başka parti çıkacağı iddiası! İYİ'den başka parti çıkacağı iddiası!
Hamas'tan ateşkes anlaşmasına ilişkin yeni talep!  Detay Hamas'tan ateşkes anlaşmasına ilişkin yeni talep! “Türkiye” detayı dikkat çekti…
Yeni bir teknik kullanıldı!  Bu deprem uyarısı çok farklıYeni bir teknik kullanıldı! Bu deprem uyarısı çok farklı

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu