Güncel Haberler

Pınar Altuğ’un kıyafeti gündem oldu! Sonunda cevap verdi: Bütün fotoğraflar…

Çocuklar Duymazlar dizisindeki Meltem Pınar Altuğ 50. yaşını kutladı. Kayıtlı güzel Pınar Altuğ, 50. yaş gününü sahnede kutladığı anları sosyal medyada paylaştı.

Pınar Altuğ ellinci yaş günü için poz veriyor: “Cumartesi gecesi hayatımın en özel anlarından birini yaşadım. Sahnede olmaktan benim kadar mutlu olan biri için doğum gününü büyük bir yıldızla kutlamak rüya gibiydi. Bütün oda, herkesin şansı yok, 450 kişi bana “doğum günün kutlu olsun” dedi, tek tek “teşekkür ederim” kartını paylaştı.

Altuğ’un sahne şovunda giydiği sarı kostümle verdiği pozlar da beğeni topladı. Takım elbisesi gündem haline gelen Altuğ’a çok sayıda yorum geldi.

KONUYA AÇIKLAMA GETİRDİ

Yeliz Yeşilmen de bu konuyla ilgili yorumlar arasındaydı. “Peki o elbise nedir?” Yeşilmen bu kez de Altuğ hayranlarından tepki aldı.

afsfsd

Daha sonra Pınar Altuğ konuya açıklık getirdi. Mynet’in haberine göre; Güzel oyuncu, şunları söyledi: “Duru Tiyatrosu’nda Mutlu Aile Sofrası adlı dizide oynuyorum ve oradaki kostümüm bu. Şaşırdım, pasta sahneye çıktı ve içeri girer girmez dayanamadım. görünüşümü değiştir.” giyindim çünkü elimde balonlar ve bir kadeh şampanya vardı.”

Ekran görüntüsü 2024-10-01 110340
Altuğ şöyle devam etti: “Dolayısıyla tüm fotoğraflar bu elbiseyle birlikte.”

Önceki içerik Sonraki içerik

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu