Güncel Haberler

‘Balina Bilgisi’ Antalya’da – Son Dakika Kültür-Sanat,Kültür-Sanat->Sinema Haberleri

Görüntü yönetmeni Önder Şengül’ün yazıp yönettiği ilk uzun metrajlı film ‘Balinanın Bilgisi’, dünya prömiyerini Uluslararası Altın Portakal Film Festivali kapsamında Antalya’da yapmaya hazırlanıyor.

Abo Ol

google-haberler

Yayınlanma: 05.10.2024 – 01:01

Yönetmen Önder Şengül’ün ilk uzun metrajlı filmi “Balina Bilgisi”, dünya prömiyerini 5-12 Ekim 2024 tarihleri ​​arasında düzenlenecek Antalya Altın Portakal Uluslararası Film Festivali kapsamında yapmaya hazırlanıyor.

Festivalin Ulusal Uzun Metraj Film Yarışması’nda 12 finalist arasında yer alan “Balinanın Bilgisi” filminin topluluğun katılımıyla galası 8 Ekim 2024 Salı günü saat 19.00’da Atatürk Kültür Merkezi Aspendos Salonu’nda yapılacak. ; Gösterimler 9 Ekim 2024 Çarşamba günü saat 14.15’te Migros AVM Paribu Cineverse Salon 8’de ve 10 Ekim 2024 Perşembe günü saat 21.30’da ÖzdilekPark Antalya Cinetime Salon 2’de gerçekleştirilecek.

Senaryosunu yazıp yönetmenliğini de Şengül’ün yaptığı, doğa ve kadın temalarını odağına alan film, Muğla’nın bir dağ köyünde yaşayan dokuz aylık hamile Yörük kızı Gülsüm ile köyün muhtarı arasındaki gerilimi konu alıyor. , Adem ve ailesi. Filmin başrolünü ise ilk kez bir filmde kamera karşısına geçen Özge Cevher Yüksel ile ‘Barda’, ‘Su Face’ gibi film ve dizilerle tanınan Şamil Kafkas paylaşıyor. “Melekler Korusun” ve “Keşanlı Ali”.

Cumhuriyet Tatil otel rezervasyonu

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu