Güncel Haberler

Hacı Sabancı'nın “gayri meşru çocuğu” var mı? O iddialar ortaya çıkınca…

Hacı Sabancı'nın gayri meşru oğlu olduğu iddiaları gündeme bomba gibi düştü. Nazlı Kayı ile evli olan Hacı Sabancı'nın bir oğlu var.

Hacı Sabancı'ya açılan 'babalık davası' yeniden gündemde. Hacı Sabancı ile 2010 yılında Facebook'ta tanışan FD isimli kadın, 2 Şubat 2021 doğumlu oğlu Uzay'ın Sabancılı olduğunu iddia ederek dava açacağını söyledi.

Hacı Sabancı ise bu suçlamaları reddederek yasal hakkını kullanacağını açıkladı. Hacı Sabancı bugün DNA haberleriyle bir kez daha gündeme geldi.

İddiaya göre DNA testi sonuçlandı ve çocuğun Hacı Sabancı olduğu ileri sürüldü. Yorumların hemen ardından şu açıklama geldi: “Şirkette DNA analizi sonucunda çocuğun Hacı Sabancı'dan olduğunun doğrulandığı söyleniyor.”

“Böyle bir karar yok”

Avukatı aracılığıyla sosyal medya hesabından açıklama yapan Hacı Sabancı, iddiaları kesin bir dille yalanladı:

“Sayın kamuoyu, müvekkilim Hacı Sabancı'ya DNA testi yapıldığı yönündeki iddialar doğru değildir ve mahkemenin bu yönde bir kararı dahi yoktur. Kamuoyunu yanıltmaya yönelik, müşteriyi ve ailesini hedef alan bu tür davranışlar doğru değildir.” “Yalan haberlerin kamu vicdanını yaraladığı, bu tür asılsız açıklamaların haber değeri taşımadığı, haber kriterlerine dahi uymadığı açıktır. Konuyu hukuki ve cezai açıdan yakından takip edeceğiz.”

Önceki içerik Sonraki içerik

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu