Güncel Haberler

İstanbul’da bazı yollar trafiğe kapatılacak

Beykoz Belediyesi ev sahipliğinde, İstanbul Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın desteğiyle, Challenge Ailesi ve Türkiye Triatlon Federasyonu iş birliğiyle düzenlenen etkinliğin yüzme, bisiklet ve koşu etaplarında 800'e yakın yerli ve yabancı sporcu yarışacak.

YOLLAR 1 EYLÜL'DE (BUGÜN) KAPANACAK

Dördüncüsü düzenlenen organizasyonda dün Beykoz'da Küçüksu Mihrişah Valide Sultan, Atatürk ve Göksu caddeleri 05.00-13.00 saatleri arasında trafiğe kapatıldı.
Bugün 1 Eylül Pazar günü bisiklet etabı için Kavacık-Küçüksu varış yönü 5.00-9.30 saatleri arasında kapatılacak, diğer yön Küçüksu-Kavacık ise normal şekilde devam edecek.
TEM Otoyolu'nun Harp Okulları ile Kavacık Kavşağı arasındaki güney şeridi 05.30-09.30 saatleri arasında kapatılacak. Avrupa'dan Asya'ya giden yön kapatılırken, Harp Akademileri ile Kavacık arasındaki diğer yön ise normal şekilde çalışacak.

FATİH SULTAN MEHMET KÖPRÜSÜ DE ETKİLENECEK

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nün Avrupa'dan Asya'ya yönü 05.30-09.30 saatleri arasında araç trafiğine kapatılacak, Asya'dan Avrupa'ya yönü ise normal şekilde devam edecek. Atletizm pistiyle ilgili olarak Küçüksu ile Körfez Caddesi arasındaki alan 06.30-10.30 saatleri arasında çift yönlü trafiğe kapatılacak. (AA)
Bu içerik Evin Özbey tarafından yayınlanmıştır.

Önceki içerik Sonraki içerik

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu