Güncel Haberler

İzmir’de 5 köpek ile 6 kedi zehirlenerek öldürüldü – Son Dakika Türkiye Haberleri

İzmir'in Seferihisar ilçesinde 5 köpek ve 6 kedi zehirlenerek öldürüldü. 2 köpek tedavi altına alınırken; ANDA ve Hayvan Arama Kurtarma Derneği'ne (HAK-TİM) bağlı arama kurtarma ekipleri, bölgede zehirlenen başka hayvanların olup olmadığını araştırıyor.

Sığacık İlçesi'nde dün saat 17.00 sıralarında acı çeken ve ölmekte olan hayvanların olduğunu gören vatandaşlar, durumu yetkililere bildirdi. Seferihisar İlçe Emniyet Müdürlüğü, Seferihisar İlçe Tarım Müdürlüğü, Seferihisar Belediyesi'ne bağlı olay yeri inceleme ekipleri ve İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı barınak ekipleri bölgeye gelerek inceleme başlattı. Ekipler, 5 köpek ve 6 kedinin zehirlenerek öldürüldüğünü, 2 köpeğin ise tedavi altına alındığını belirledi. ANDA ve Hayvan Arama Kurtarma Derneği'ne bağlı arama kurtarma ekipleri de bölgeye geldi. Saat 23.30'dan itibaren bölgeyi taramaya başlayan ekipler, bölgede başka zehirlenen hayvan olup olmadığını araştırıyor.

Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, Seferihisar Belediyesi yaptığı açıklamada, zehirlenmelerin tüm yönleriyle araştırıldığını ve sorumluların belirlenmesine yönelik çalışmaların sürdüğünü söyledi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu