Güncel Haberler

Kızılcık Şerbeti’nin Görkem’i Özge Özacar Sıla Türkoğlu’nun fanlarına sessiz kalamadı! Yanıtı olay oldu

Show TV'nin rekor kıran dizisi Kızılcık Şerbeti'nde Görkem rolüyle yer alan Özge Özacar, son dönemde adından söz ettiriyor. Dizide canlandırdığı karakter nedeniyle sosyal medyada ve hatta sokakta olumsuz yorumlar alan Özacar, bu duruma rol arkadaşı Sıla Türkoğu'nun hayranları aracılığıyla yanıt verdi.

'TEPKİ KARAKTERDEDİR'

Özge Özacar, Kızılcıkcık Şerbeti dizisinde canlandırdığı Görkem karakteriyle ilgili olumsuz yorumlara karşı şunları söyledi: “Mesela kişisel olarak tanışıklığımız olduğu için beni tanıyorsunuz ve söyleyecek bir şeyiniz olsa bile nazikçe söylüyorsunuz. Sosyal medyada bile o kadar ince bir çizgileri var ki, ben Marmara Üniversitesi İletişim Bölümü mezunuyum, medya okuyucusuyum.” – Oradan öğrendiğim için Özge olduğuma ve seviyesine sahip olduğumu düşünüyorum. Özge'nin internette ya da sokakta bir şey söylediğinde farkı yaratan eğitim Sıla'dan ya da başkasından gelmesi fark etmiyor “Karakter olmak istemelerini ve oradaki tepkiyi çok değerli buluyorum” Özge için değil, benim için değil karakter için.” dedi.

HAYATTA KALDILAR VE HAKARET EDİYORLAR

Gazetecinin “Bana hakaret ediyorlar, hakaret ediyorlar” demesi üzerine Özacar, açıklamasını şöyle tamamladı: “Yüz yüze görüşsek kimsenin bana hakaret edeceğini düşünmüyorum.”

ekran penceresi
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
İddialı pozlarını paylaştı! İddialı pozlarını paylaştı! “Lahmacun Kombinasyonu”
Gençken çekilmiş bir fotoğrafını paylaştı!  Yorumlar sosyal medyada yağdıGençken çekilmiş bir fotoğrafını paylaştı! Yorumlar sosyal medyada yağdı
Evlenme teklifi aldığı anı paylaştı! Evlenme teklifi aldığı anı paylaştı! “İşte kocam”

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu