Güncel Haberler

Meriç Aral ve Serkan Keskin'in düğününün ardından otobüs durağına gitti! Nur Sürer'i görenler çok şaşırdı

Meriç Aral ve Serkan Keskin, aileleri ve yakın dostlarının katıldığı sade bir nikah töreniyle evlendi. 7 yıldır birlikte olan çiftin nikah törenine ünlü isimler akın etti.

ÜNLÜ İSİMLER GELİŞİYOR

Düğün töreninde; Demet Akbağ, Nur Sürer, Özge Özpirinççi, Burak Yamantürk, Hazal Kaya, Ali Atay, Demet Evgar, Kıvanç Tatlıtuğ, Başak Dizer, Barış Arduç, Cengiz Bozkurt, Birkan Sokullu, Bartu Küçükçağlayan, Taner Ölmez, Ece Çeşmioğlu, Bennu Yıldırımlar, Funda Eryiğit , Berkun Oya, Alina Boz, Umut Evirgen, Necip Memili, Melikşah Altuntaş, Boran Kuzum, Efe Tunçer, İbrahim Selim, İlker Kızmaz, Esra Ruşan, Özgür Çevik, Bengi Apak, Sarp Apak, Metin Akdülger, Ozan Açıktan, Ece Yörenç, Derya Şensoy, Ferhan Şensıoy, Serkay Tütüncü, Zeynep Bastık, Umut Kurt gibi isimler ortaya çıktı.

SADECE 111

Ünlü oyuncu Nur Sürer, Etiler'deki düğün töreninin ardından otobüs durağına gitti. Ünlü isim, düğünden ayrıldıktan sonra evine gitmek üzere 100 metre uzaklıktaki otobüs durağına gitti.

Sadece 222

GÖRENLER ÇOK ŞAŞIRDI

Sürer bir süre otobüsü bekledi, gelen toplu taşımaya binerek evine gitti. Ünlü oyuncuyu otobüs durağında görenler şaşkınlıklarını gizleyemedi.

SADECE 333

YORUMLAR KALDIRILDI

Son olarak 'Aile' dizisinin ünlü ismine ait bu görüntüler sosyal medyada görüldü; “Ne kadar güzel”, “sanatçı toplumdan izole yaşamıyor”, “halkın arasında ünlü biri”, “çok güzel bir hareket, mütevazı yaşıyor”, “egosuz gerçek bir sanatçı” gibi yorumlar yapıldı.

Önceki içerik Sonraki içerik

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu