Güncel Haberler

Resmi açıklama yayımlandı: Kerem Aktürkoğlu'nun yeni teknik direktörü belli oldu! – En güncel spor haberleri

milli takım futbolcusu Kerem AktürkoğluPortekiz kadroya eklendi Benfica kulüp, teknik direktör olarak Bruno LageO getirdi.

Benfica, şampiyonanın ilk 4 haftasındaki kötü sonuçların ardından 31 Ağustos'ta ihraç edilen Roger Schmidt'in yerine geçmişte takıma koçluk yapmış olan Bruno Lage'yi seçti.

Lizbon şehrinin ekibi Benfica, Lage ile 2 yıllık sözleşme imzaladığını duyurdu.

“ÇEKİCİ FUTBOL OYNAMAK İSTİYORUZ”

Lage açıklamasında şunları söyledi: “Taraftarları geri getirecek çekici bir futbol oynamak istiyoruz” dedi.

Benfica'ya ilk geldiği 2018 yılında da benzer bir durumun yaşandığını söylemişti.”iyi futbol ve taraftarları geri kazanmak“48 yaşındaki Portekizli teknik adam şunun altını çizdi”Taraftarlar gibi ben de Benfica'nın hücuma yönelik, dinamik ve eğlenceli bir futbol oynamasını istiyorum.“dedi.

Lage, 2018'den 2020'ye kadar çalıştırdığı Benfica'yı bir kez (2019) lig şampiyonu yaptı. Portekizli teknik adam en son Brezilya ekibi Botafogo'yu çalıştırmıştı.

Benfica, Portekiz 1. Ligi'nde son 4 haftada topladığı 7 puanla 7. sırada yer alıyor. Benfica, Kerem Aktürkoğlu'nu bu hafta başında Galatasaray'dan transfer etmişti.

Bruno Lage, UEFA Avrupa Ligi son 32 turunda 14 Şubat 2019'da İstanbul'da oynanan maçta Galatasaray'ı 2-1 mağlup eden Benfica'nın teknik direktörü ve Portekiz ekibinin ilk galibiyetini almasını sağlayan kişi oldu. Hindi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu