Güncel Haberler

Rızası olmadan evlenen kızı ve damadını vurdu! Kayınpederi akaryakıt istasyonunda dehşet saçtı!

Kaza, sabah saat 9.50 sıralarında Amasya merkez Yıldız köyündeki bir benzin istasyonunda meydana geldi. İddiaya göre Şengül ailesinin kızı İnci Eser (35), bir ay önce kaçarak ailesinin izni olmadan Halil Eser ile evlendi. Baba Dursun Şengül (54), benzin istasyonuna geldiğinde kızı İnci Eser ve damadı Halil Eser ile karşılaştı. Aralarında çıkan tartışma sırasında baba Dursun Şengül, araçta bulunan damadı Halil Eser ile kızı İnci Eser'i av tüfeğiyle iki kez vurdu. Damadı Halil Eser olay yerinde hayatını kaybederken, kızı İnci Eser de kolundan yaralandı.

YAKINLARI SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

İhbar üzerine olay yerine polis, sağlık ve jandarma ekipleri müdahale etti. Benzin istasyonuna koşan damadın yakınları sinir krizi geçirdi. Olay yeri incelemesinin ardından Halil Eser'in cenazesi Amasya Üniversitesi Sabuncuoğlu Şerefeddin Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

AV TÜFEĞİ İLE ÇEKİLDİ

Kızını ve damadını vurduktan sonra otomobiliyle olay yerinden kaçan Dursun Şengül, jandarma ekipleri tarafından suç aleti olan av tüfeğiyle yakalandı.
Baba Duran Şengül polis ekipleri tarafından tutuklanırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı. (İHA)
Bu içerik Evin Özbey tarafından yayınlanmıştır.

Sıkmak
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Türksat 6A'ya geri sayım!  Fırlatma için kapsüle yerleştirildiTürksat 6A'ya geri sayım! Fırlatma için kapsüle yerleştirildi
Song'un Kadıköy'deki cinayet davasında sanığa verilen ceza açıklandı!Song'un Kadıköy'deki cinayet davasında sanığa verilen ceza açıklandı!
Konfederasyonlar asgari ücrete ilişkin açıklama yapacak!Konfederasyonlar asgari ücrete ilişkin açıklama yapacak!

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu