Güncel Haberler

Şenol Güneş: Benim için de takım için de iyi değil

genişletmek

KAYNAKCnnturk.com

Trendyol Süper Lig'in 3. haftasında ertelenen maçta Trabzonspor, konuk ettiği Kayserispor ile 2-2 berabere kaldı.

Maçın ardından Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, yayıncıya açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor başındaki ikinci maçını beraberlikle tamamlayan Güneş, şunları söyledi: “Takımı kendi haline bırakırsanız zaten 4 puan alırlar. “Bu sonuçlar bana ya da takıma uymuyor” dedi.

Güneş, şöyle konuştu: “Taktik konuşulacak bir şey yok. Bunu oyunculara da söyledim. Bunu değiştirmemiz lazım. Sakatlanan oyuncu daha istekli oynuyorsa biz neden çalışıyoruz? Oyuncunun sahada onunla aynı performansı göstermesi lazım. “. antrenmanda yaptı. İlerleyen süreçte kaybettiğimiz topların tamamı pozisyonlardı. Bizim oyun anlayışımız bu değil.” “Ayrıca takımının performansını da eleştirdi.

Tecrübeli çalıştırıcı şunları söyledi: “Bu maç bizim yeniden başlama trendimiz olmalı. İyi oynayıp kaybetseydik kendimize güvenirdik. Bugün oyuncular yüzde 100'ünü vermedi. Kötü niyet var demiyorum ama bunların çözülmesi gerekiyor. Yeterince güçlü olmasalar bile savaşacaklar. Eğer topu iyi kullanmayacaksa, iyi oynamayacaksa neden onu sahaya çıkarayım ki? Bu onun için de benim için de utanç verici. Bu maçı yenilgi olarak yorumluyorum” dedi.

Burak Yılmaz: Beni gizlice seviyorlar

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu