Güncel Haberler

TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, 9 yıl önce oynanan Trabzonspor maçında hakemleri kovdu!Süper Lig

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'ndan yıldırım bir hamle geldi. 9 yıl önce oynanan Trabzonspor-Gaziantep maçında hakemleri soyunma odasından çıkarmadığı için uzun süre konuşulan Hacıosmanoğlu, TFF başkanı olduktan sonra bu isimlerden bazılarını kovmuştu.

HİZMETLERİN İADESİ TALEP EDİLDİ

Milliyet'in haberinde; O dönemde hakem olan ve şu anda gözlemci olan Süleyman Abay, Emre Altun, Adil Sinem ile hakemliği sürdüren Bahattin Şimşek, Kutluhan Bilgiç, Mustafa Sönmez ve gözlemci Taner Gizenci'nin başvuruda bulunduğu belirtildi. yeniden görevlendirilmesi talebiyle Tahkim Kurulu'na başvurdu.

NE OLDU?

Ekran_1

İbrahim Hacıosmanoğlu, 2015 Trabzonspor-Gaziantep maçının ardından hakemleri soyunma odasında tutmuş, 4 saat sonra serbest bırakmıştı.

Bu olaydan dolayı yargılandığı davada mahkemece 8 ay 10 gün hapis cezasına çarptırıldı ancak cezası ertelendi.

DİLEKÇEDE İLGİNÇ DETAY

f249d091c19449da90938515a5f9d833

Tahkim Heyetine sunulan talepte yer alan ifadeler dikkat çekti:

(Hakem veya gözlemci) Gerekçesiz, gerekçesiz ve hukuka aykırı olarak takımdan çıkarıldı. Bu durumun temel nedeni 2.10.2015 tarihli Trabzonspor-Konyaspor maçı ve 28.10.2015 tarihli Trabzonspor-Gaziantep maçıdır. Ne yazık ki intikam tutkusuyla hareket ederek geçirdiği 9 yıla rağmen o dönemde müsabakada görev yapan tüm hakem ve gözlemciler işten atıldı.

Önceki içerik Sonraki içerik

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu